Scenele halucinante s-au petrecut chiar pe aleea care duce spre studiourile Kanal D. Christian Sabbagh, iubita lui insarcinata si echipa de filmare se intorceau spre redactie. Din cealalta directie vine o alta masina si ii blocheaza. Extrem de nervos, pasagerul din dreapta coboara.

Christian Sabbagh nu se gandeste o clipa la consecinte, incearca sa calmeze spiritele! Nu reuseste asa ca n-are de ales. Incearca sa-l imobilizeze pe individ, desi acesta este extrem de puternic, pentru a-si proteja echipa si iubita insarcinata.



-Vezi, ca este insarcinata!  Cine este insarcinata? Doamna! Care doamna? Care este in masina! Esti prost?  Eu de unde sa stiu ce doamna aveti in masina?

- Da mai in spate! Ok, gata! Bai, bai!

-Hai, ca am treaba! Dati-i drumul! Dati-i drumul de aici! Linisteste-te!

Cand situatia  se indrepta clar spre o incaierare, lovitura de teatru. Colegii de la emisiunea Sabbagh in actiune isi fac aparitia!

"Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani! Cristi, sa traiasca! La multi ani! Priviti urmele conflictului!  El este Marian. A venit special pentru tine, astazi. La multi ani!"
Totul a fost pus la cale de colegii prezentatorului dar si de iubita lui, chiar in ziua in care si-a sarbatorit onomastica!

"Inainte de nastere, sa nu ai foarte multe emotii, cand o sa fie momentul nasterii.  Si asa ca s-a gandit sa facem un antrenamet."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si