Close sidebar
Close sidebar

Christian si-a ucis cu bestialitate sotia insarcinata, dar si pe cele doua fiice! Inca un tripul asasinat din gelozie socheaza! A incercat sa musamalizeze crimele, dar pana la urma a recunoscut totul

Anchetatorii de la FBI Colorado au reusit sa rezolve misterul disparitiei unei femei de 34 de ani si a fiicelor acesteia in varsta de 3, respectiv 4 anisori. Desi initial se vorbea despre o rapire, ofiterii de Politie au descoperit o crima ingrozitoare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vinovat pentru disparitia celor trei este Chris Watts, chiar sotul femeii disparute si tatal micutelor. Acesta le-a ucis cu sange rece pe toate trei si pana la urma a marturisit crimele oribile.

Initial, Chris a facut pe victima, a plans in fata politistilor si le-a spus ca nu intelege de ce sotia sa, care era insarcinata in 15 saptamani, ar fi plecat de acasa impreuna cu fetele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Zile la rand au fost cautate cele trei, dar nimeni nu a reusit sa le gasesca.

Intr-un final, Chris a mers in fata anchetatorilor FBI si le-a marturisit ce a facut. Dupa o conversatie emotionala cu sotia sa, acesta parca a innebunit, asa ca a ucis-o pe aceasta, dar si pe cele trei fete.

Desi initial a incercat sa musamalizeze cazul si sa scape "basma curata", Chris a cedat emotiilor si a recunoscut ce fapta abominabila a facut.

Barbatul a fost arestat imediat si urmeaza sa fie judecat pentru triplul asasinat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI