Close sidebar
Close sidebar

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, Politia din statul american Missouri, informeaza BBC. Ringo Starr, The Rolling Stones, The Jacksons, Bruce Springsteen, Billy Idol, Lenny Kravitz, Stephen King, Alyssa Milano, John Stamos, George Takei, Carole King si Russell Crowe se numara printre vedetele din muzica si industria de la Hollywood care i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cantaretul american a fost descoperit decedat, sambata, intr-o resedinta aflata intr-o suburbie a orasului St. Louis, a anuntat Politia din comitatul american St. Charles.

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Politiei din comitatul St. Charles, paramedicii au raspuns unui apel de urgenta si au ajuns la acea resedinta din St. Louis in jurul orei locale 12.40. Politistii si paramedicii au descoperit in locuinta un barbat care nu mai prezenta semne vitale.

"Din pacate, barbatul, in varsta de 90 de ani, nu a mai putut fi resuscitat, iar decesul lui a fost pronuntat la ora locala 13.26. Departamentul de Politie din comitatul St. Charles confirma, cu tristete, decesul lui Charles Edward Anderson Berry Sr., cunoscut sub identitatea legendarului muzician Chuck Berry", se afirma in acelasi mesaj.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Chuck Berry a lansat primul lui single de succes, "Maybellene", in 1955.

Si-a construit apoi o cariera prestigioasa, marcata de numeroase piese de mare succes, precum "Roll Over Beethoven", "Sweet Little Sixteen" si "Johnny B Goode".

Artistul urma sa lanseze in 2017 un nou album de studio, primul dupa o pauza de 38 de ani, intitulat "Chuck", dedicat sotiei sale, Themetta "Toddy" Berry, cu care a fost casatorit timp de 68 de ani.

Precedentul album de studio lansat de Chuck Berry s-a intitulat "Rock It" si a aparut pe piata in anul 1979.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI