Yoann Offredo a povestit toata intamplarea pe contul personal de Facebook si a adaugat si niste fotografii care arata starea grava in care se afla. "Astazi (n.r. luni 24.04.2017), am fost victima unui atac cu o bata de baseball in timpul unui antrenament impreuna cu doi prieteni. Rezultatul: nasul spart, o coasta fracturata si vanatai pe tot corpul. Pe langa ranile fizice, sunt socat. Nu sunt suparat, sunt doar trist pentru ca acest sport frumos pe care-l iubesc este prea periculos.
Pleci dimineata la antrenament si nu stii niciodata daca mai ajungi acasa. Sunt trist sa constat ca intr-o tara civilizata drepturile ciclistilor nu sunt recunoscute"
, a scris Offredo pe contul de Facebook.

Ciclistul are 30 de ani si nu a vrut sa ofere detalii publice nici despre locul in care s-a produs incidentul si nici detalii despre atacatori. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si