Regiunea Emilia Romagna din Italia a fost puternic afectată de ploi și inundații. Două persoane au murit, iar alte patru sunt dispărute. Autoritățile din Bologna au anunțat cod roșu din cauza fenomenelor meteorologice extreme.

Dezastru în Italia din cauza inundațiilor. Doi morți și patru răniți în urma ciclonului mediteranean

Două persoane au fost găsite decedate și alte patru sunt date dispărute în urma ravagiilor provocate de fenomenele meteorologice extreme din regiunea Emilia Romagna, din Italia.

Citește și: VIDEO- Vremea rea face prăpăd în Croaţia. Inundațiile au distrus mai multe case și instituții publice

Din același motiv, circulația trenurilor este oprită temporar, iar autoritățile au decis și suspendarea orelor de curs din unitățile de învățământ din zonele afectate.

Citește și: România va fi lovită de furtuni și ploi violente

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, regiunea Emilia Romagna, situată în nord-estul Italiei se află sub cod roșu. Străzile și bulevardele din regiune au început să fie inundate încă de marți noaptea, iar, pentru evitarea pericolelor, cetățenii au fost avertizați să urce la etajele superioare ale caselor. În același timp, au avut loc operațiuni de salvare, inițiate de autorități, mai ales că debitul râurilor a crescut substanțial.

Citește și: „Urlam din răsputeri să ne ajute cineva”. Un tată și-a aruncat fetițele pe geam pentru a le salva din calea incendiului puternic din apartament

Cetățenii au așteptat echipele de salvare de pe acoperișurile caselor din cauza inundațiilor

În urma inundațiilor, mii de persoane au fost evacuate din calea structurilor inundate. În orașul Cesena, cetățenii au fost nevoiți să aștepte echipele de salvare de pe acoperișurile caselor. 

Citește și: VIDEO- Furtună teribilă în Cluj-Napoca și Sălaj! A plouat cu grindină, iar șoselele s-au umplut de gheață

Din cauza situației dificile provocate de inundațiile semnificative, autoritățile au amenajat centre pentru persoanele evacuate. 

Citește și: VIDEO- Inundații severe în Italia după luni de secetă. Cel puțin două persoane au decedat

Orașul Riccione a fost inundat complet, râurile Sillaro și Montone s-au revărsat și din această cauză, două persoane au fost găsite decedate.

Citește și: VIDEO- Vreme extrem de rece în România. Brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si