În această dimineață, un autocar cu 47 de pasageri a părăsit partea carosabilă în apropierea localității Doaga din județul Vrancea, anunță Inspectoratul de Poliție Județean. Tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile un autoturism a rămas blocat în zăpadă între Tişiţa şi Panciu. Trei persoane au fost evacuate.

Mai multe autoturisme au părăsit partea carosabilă din cauza vremii nefavorabile

Din cauza ninsorilor și a viscolului puternic mai multe autoturisme au ieșit de pe partea carosabilă. Poliția din Vrancea a transmis că în apropierea localității Doaga, un autocar unde se aflau 47 de persoane a părăsit partea carosabilă. 

În această zonă meteorologii au anunțat ninsori și faptul că vântul suflă cu putere.

În urma incidentului, nicio persoană aflată în autobuz nu a suferit răni. Toți pasagerii aflați în autocar au fost preluați din câmp și în aceste momente se încearcă tractarea autocarului.

Citește și: Traficul feroviar a fost întrerupt din cauza vremii nefavorabile. Lista trenurilor care au întârzieri

Tot în această dimineață, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mărăşeşti intervin pe DJ204 E între Tişiţa şi Panciu, acolo unde un autoturism a rămas blocat în zăpadă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trei adulţi care se aflau în mașină au fost evacuaţi de către echipajul sosit la faţa locului.

La Iași, pompierii intervin pentru evacuarea mai multor persoane blocate cu autoturismele în zăpadă, între localitățile Lețcani și Horlești.

Citește și: Cum arată satul care a rezistat cutremurului de 7,5 grade. Nicio persoană din sat nu a fost rănită

Misiunea a durat de la ora 23.44, până la ora 05.06.

Pe drum se aflau 7 mașini, din care una era abandonată. Se aflau 15 persoane, dintre care 7 copiii (la locul solicitării se afla si un copil de aproximativ 1 an).

Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit in zona localității Voinesti, între orele 02.40-08.00 pentru transportul a 30 de persoane, ramase blocate in zăpadă, in 15 mașini.

Citește și: Vremea rea le dă bătăi de cap șoferilor! Recomandările autorităților pentru șoferi

Între localitățile Popești și Podu Iloaiei, Detașamentul 2 de Pompieri Iași, intervine pentru evacuarea a aproximativ 7 persoane din 5 autoturisme.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si