Close sidebar
Close sidebar

Ciclonul venit din Rusia a facut dezastru in Moldova. Judete intregi sunt acoperite de nameti

Ciclonul venit din Rusia a facut dezastru in Moldova. Judete intregi au fost acoperite de nameti ce depasesc un metru si jumatate. Cel mai infiorator a fost insa viscolul, care-a blocat pe drumuri sute de masini. Din ele, cateva femei gravide, dar si batrani, au putut fi salvati doar cu senilatele.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu o luna inaintea verii, judete intregi se zbat intr-o iarna cum nu a fost nici in decembrie. Pe drumuri, toate masinile au incremenit in nameti. Printre ei si doua gravide, dar si de batrani care aveau mare nevoie de ajutor.

O lupta apriga cu viforul au dus si cei din Neamt.  O gravida in travaliu din judetul Iasi a asteptat, in zadar, ambulanta! Copacii prabusiti au fost stavila in calea salvatorilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In Vrancea, ca ambulanta se treaca, s-a facut convoi de utilaje de deszapezire.

15 oameni au fost scosi din nameti, in judetul Vaslui, si cazati, apoi, la primaria din Husi.

Cumplit e si pentru cei din Republica Moldova, primii aflati in bataia ciclonului pornit de la rusi.

Chiar daca am scapat de avertizarea cu cod galben de ninsori, intreaga tara va ramane, pana maine de dimineata, sub informare de frig.

Abia de saptamana viitoare, temperaturile revin la normal. Iar noi, ne vom intoarce la tricouri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI