Potrivit specialistilor, in orele urmatoare se vor semnala rafale de vant puternic si ploi. Furtuna va tine pana luni, in prima zi a lunii octombrie. Anuntul vine in contextul in care este deja in vigoare un cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea.

Grecia se mentine starea de alerta, dupa ce furtuna puternica a lovit

continentul şi a facut ravagii in localitatile de pe coasta elena.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Furtuna Zorba a traversat sambata, 29 septembrie, extremitatea de sud-vest a Peloponesului, iar in regiune s-au inregistrat rafale de vant de pana la 90 de kilometri pe ora.

Ciclonul mediteranean Zorbas, care se dezlantuie in sudul peninsulei Peloponez a lovit sambata oraşul Methoni de pe litoral provocand haos pe plaja principala unde mai multe ambarcatiuni au fost rasturnate, informeaza site-ul greekreporter.com.

Pe site-ul greekreporter a fost postat un filmulet in care se observa furia si puterea ciclonului.

Pe imagini se vede cum ambarcatiunile sunt rasturnate si aduse la mal, umbrele sunt maturate de vant, in timp ce apa acopera plaja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si