Filmul "Oppenheimer" a dominat premiile Oscar, decernate noaptea trecută. Pelicula a obținut cele mai multe trofee, fiind considerată o capodoperă cinematografică.

Cillian Murphy și Emma Stone au strălucit pe covorul roșu în cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar.

Cine s-a aflat pe lista câștigătorilor?

Cillian Murphy a făcut senzație pe covorul roșu, la decernarea premiilor Oscar. Actorul a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea savantului care a revoluționat lumea, J.

Robert Oppenheimer, în filmul "Oppenheimer".

"Am făcut un film despre un om care a creat bomba atomică şi, de bine sau de rău, trăim în lumea lui Oppenheimer. Aşa că aş dori să dedic acest premiu celor care luptă pentru pace din întreaga lume", a declarat Cillian Murphy după ce a primit trofeul, potrivit g4media.ro.

Pelicula "Oppenheimer" a obținut premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului, fiind considerată o capodoperă cinematografică. Christopher Nolan, regizorul celui mai bun film, a câștigat trofeul pentru cel mai bun regizor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Filmul "Oppenheimer" a fost premiat și la categoria celui mai bun actor în rol secundar. Oscarul la această categorie a fost câștigat de Robert Downey Jr.

Trofeul pentru cea mai bună actriță a fost câștigat de Emma Stone, pentru rolul din "Poor Things".

"Cea mai bună parte a realizării filmelor este să fim cu toţii împreună şi sunt profund onorată să împart acest lucru cu fiecare membru al distribuţiei, cu fiecare membru al echipei, cu fiecare persoană care şi-a oferit dragostea, grija şi strălucirea în realizarea acestui film",

a declarat Emma Stone, potrivit gândul.ro, după ce a primit trofeul.

Citește și: Cine este Sebastian Stan, actorul român care a câștigat premiul "Ursul de Argint" la Berlin

Da’Vine Joy Randolph a fost premiată pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Vedeta a primit trofeul pentru interpretarea personajului din comedia „The Holdovers”.

Pelicula Barbie a plecat acasă cu un singur trofeu, pentru cel mai bun cântec original. Trofeul a fost adus de interpretarea baladei "What Was I Made For?" de către și Billie Eilish şi Finneas O’Connell.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si