O cină în familie s-a transformat într-o adevărată tragedie. La scurt timp după ce rudele s-au adunat la masă, trei dintre invitați s-au stins din viață și un al patrulea a ajuns în stare gravă la spital. Se pare că aceștia ar fi consumat ciuperci otrăvitoare.

Citește și: Ultimul mesaj pe care Alina i l-a transmis omului de afaceri care o ajuta: „Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit. Colega ei i-a tăiat aripile”

Singura care a scăpat cu viață în urma felului de mâncare otrăvitor, care de asemenea a fost și cea care a pregătit cina, este în aceste momente cercetată de polițiști sub acuzația de crimă, notează jurnaliștii de la  Fanpage.

Gazda reuniunii de familie este singura care a scăpat nevătămată

Suspecta pentru crimă a fost cea care și-a invitat rudele la ea acasă pentru a lua cina în familie. Erin Patterson, în vârstă de 48 de ani, le-a preparat celor patru invitați ai săi, mai multe feluri de mâncare, printre care și ciuperci.

Din nefericire, totul a avut un final tragic din cauza faptului că printre ciupercile gătite de femeie printre se aflau și unele otrăvitoare. Scena cinei în familie s-a schimbat brusc, atunci când invitații femeii în vârstă de 38 de ani au început să se simtă rău dintr-o dată.

Citește și: EXCLUSIV- Nutriționist: ”O porție de pepene roșu poate înlocui cu succes o felie de tort”. Care este porția ideală și cine nu ar trebui să consume acest fruct?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cină cu surprize mortale! O femeie și-a invitat familia la masă și le-a servit ciuperci otrăvitoare. Trei persoane au murit, iar una a ajuns la spital

Femeia susține că este nevinovată

[Sursa foto: Daily Mail]

Cele patru rude au fost transportate de urgență la spital, acolo unde trei dintre ele s-au stins din viață, iar cea de-a patra se luptă să supraviețuiască în așteptarea unui transplant de ficat.

Femeia în vârstă de 48 de ani ar fi preparat cina folosind  Amanita phalloides, una dintre cele mai periculoase specii de ciuperci otrăvitoare. Acest tip de ciuperci poate fi letal în cazul în care „legumele” sunt ingerate.

Femeia susține că nu a vrut să-și ucidă familia

Erin Patterson, gazda întregului eveniment și singura care nu a fost afectată de intoxicație, a devenit rapid principalul suspect în investigația derulată de oamenii legii.

Conform oamenilor legii, bucătăreasa și-ar fi ucis rudele cu ciuperci otrăvitoare. Mai mult, anchetatorii susțin că nu este întâmplător faptul că aceasta a fost cea care a pregătit cina și singura care a scăpat cu viață.

Citește și: Mai mulți copii și un adult au ajuns cu toxiinfecție alimentară la spitalul din Sinaia. Pacienții au mâncat înainte într-un restaurant din centrul orașului

Erin Patterson a declarat că nu are nicio explicație pentru evenimentul tragic și a negat orice intenție de a-și ucide familia:

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Gail era mama pe care nu am avut-o… copiii mei și-au pierdut bunica” a povestit Erin, adăugând despre victime că „erau unele dintre cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut vreodată… sunt devastată!”. Femeia în vârstă de 48 de ani susține că este nevinovată.

Mai mult, acesta nu este singurul caz în care  Amanita phalloides  a fost confundată cu ciupercile comestibile.

Citește și: Alertă-copil dispărut. Pricop Luca Cătălin, în vârstă de 10 ani, a dispărut din Iași. Cei care îl văd sunt rugați să sune la numărul de urgență 112


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si