Bărbații care au intrat peste bătrânul din Timiș au fost găsiți după o săptămână și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au pătruns cu fețele acoperite în locuința unui bătrân de 77 de ani, l-au legat de mâini și de picioare și i-au furat peste 28.000 de lei, bunuri din locuință și 40 de kg de alimente.

Citeste si: Noapte de coșmar pentru un bărbat din Baia Mare. A fost bătut și jefuit după ce a petrecut noaptea alături de o prostituată

Bărbații au furat o sumă de bani și bunurile din locuință

”La data de 30/31 decembrie 2021, 5 persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăţ, l-au agresat fizic şi l-au legat de mâini şi picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie şi 40 de kg. de produse alimentare. La data de 31 decembrie 2021, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat 2 dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei, despre care existau informaţii că urmeaza să părăsească ţara, fapt pentru care a fost organizată o acţiune de depistarea a acestora, iar, concomitent cu această activitate, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare”, transmite IPJ Timiş.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: O tânără din București s-a lăsat sedusă de doi indivizi, apoi i-a jefuit

Trei dintre cei cinci bărbați au fost arestați preventiv

Doi dintre bărbați, unul în vârstă de 31, celălalt de 32, au fost depistați la Timișoara pe data de 1 ianuarie. Cei trei bărbaţi, de 22, 42 şi 51 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore şi urmează să fie introduşi în arestul IPJ Timiş, iar, în cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Citeste si: VIDEO| Cei mai proști hoți din ultimii ani, la Botoșani: S-au chinuit să forțeze ușa, deși geamul era spart


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si