S-a dat alarma în cursul zilei de miercuri în Târgu Jiu, după ce o hală de deșeuri reciclabile a fost cuprinsă din senin de flăcări. Incendiul s-a extins destul de repede și la vegetația uscată din zonă.

Pompierii au intervenit de urgență la locul incendiului. În momentul în care salvatorii au ajuns acolo, flăcările înalte de câțiva metri mistuiau deja o parte din construcție.

Citește și: VIDEO Incendiu masiv de vegetație lângă o stațiune turistică din România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Timp de 15 ani, o japoneză a mâncat doar tăiței și ridichi, ca să facă economii. Câți bani a adunat și ce și-a cumpărat cu ei- antena3.ro

pompieri, incendiu gorj, caini, pui caine

Cei cinci cățeluși au fost îngrijiți de salvatorii care i-au scos din flăcări: „Momentul ălă în care sufletul îți râde”

Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă, astfel că a fost necesară prezența mai multor salvatori. La acțiunea de stingere a incendiului s-au alăturat și mai mulți pompieri care se aflau în timpul liber. Incendiul a fost stins înainte să cauzeze victime, iar echipajele de intervenție au avut parte și de o mare surpriză.

În hala care ardea din temelii, pompierii au găsit cinci pui de câine, pe care i-au salvat de urgență. După ce au fost preluați din mijlocul incendiului și au fost aduși în siguranță în afara perimetrului, cățelușii au primit și lapte din partea celor care le-au dat o nouă șansă la viață.

„Momentul ălă în care sufletul îți râde după câteva ore de luptă cu flăcările la 40 de grade Celsius!”,

a scris ISU Gorj pe pagina de Facebook, acolo unde a postat și imagini cu salvatorii care nu s-au dat înapoi de la nimic pentru a le da o nouă șansă la viață patrupedelor.

Citește și: VIDEO Cățeluș uitat în mașină, în caniculă, salvat în ultimul moment. Poliția animalelor trage un semnal de alarmă

pompieri, incendiu gorj, caini, pui caine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si