Potrivit Adevarul, cinci copii au avut nevoie de ingrijire medicale dupa ce si-au tinut respiratia, tinandu-si mainile pe piept, in timp ce un alt elev ii apasa pe piept.

In uma incidentului, patru fete au fost transportate la spital. Doua au fost gasite in sala de clasa si doua in toaleta scolii. Acestia ar fi putut intra oricand intr-un stop respirator.

Cazul vine la scurt timp dupa ce o fotografia cu o tanara din Alba Iulia, care sta pe o banca in centrul orasului legata la ochi si cu o mapa rosie langa ea,

a stranit controverse pe Facebook. Internautii au comentat ca ar putea fi vorba despre acelasi joc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceste cazuri teribile vin la putin timp dupa ce mai multi tineri s-au omorat urmand instructiunile unui joc promovat pe retelele de socializare. Jocul, care a inceput tot in Rusia, dar care acum s-a extins in mai multe tari, promoveaza un comportament suicidal in randul tinerilor.

Conform publicatiei "France Soir", circa 130 de tineri s-ar fi omorat in ultimele 6 luni din cauza jocului. Jocul presupune indeplinirea mai multor sarcini pe parcursul a 50 de zile, provocari lansate de in “administrator”. Tinerii care intra in acest joc trebuie sa trimita dovezi foto ca au dus la bun sfarsit fiecare sarcina.

"The Sun" scrie ca la finalul jocului, castigi prin sinucidere, iar tinerii sunt constransi prin inimidare sa se omoare.

Pe seama acestui joc este pusa si moartea unui tanar de 17 ani din Codlea, Brasov, gasit spanzurat saptamana trecuta, intr-o padure. Specialistii atrag atentia asupra pericolelor de pe Internet si a jocurilor de pe retelele de socializare si ii sfatuiesc pe parinti sa verifice cu atentie activitatea copiilor lor si sa discute cu ei de fiecare data cand observa chiar si mici schimbari in coportamentul acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si