Close sidebar
Close sidebar

Cinci elevi in practica la Jandarmeria Hunedoara au salvat un barbat cuprins de flacari

Cinci elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni, aflati in stagiu de practica la Jandarmeria Hunedoara au salvat un barbat care a fost cuprins de flacari in timp ce a vrut sa aprinda focul in soba.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa, de luni al Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, in timp ce se deplasau catre IJJ, in vederea executarii stagiului de practica, cinci elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni - Ciorogar Sergiu-Adinel, Selesan Razvan-Petrica, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionut si Zgarcea Denis-Vladut -  au observat  un barbat in flacari care alerga pe marginea drumului din localitatea Batiz.

”Elevii au oprit masina pentru a sari in ajutorul barbatului. Doi dintre ei au dus barbatul la raul din apropiere pentru a stinge flacarile care l-au cuprins, iar ceilalti trei au folosit extinctorul din masina pentru a stinge incendiul din bucataria casei”, se arata in comunicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Barbatul care fusese cuprins de flacari le-a spus elevilor ca voia sa aprinda focul in soba folosind benzina.

”Acesta nu a observat faptul ca si-a dat cu combustibil si pe haine, iar in momentul cand a aprins chibritul a fost cuprins de flacari.

Cei cinci tineri au sunat la numarul unic de urgenta 112 si au asistat barbatul pana la sosirea ambulantei si a pompierilor, deoarece acesta prezenta rani si arsuri”, se arata in comunicat.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI