„Continuăm excursia prin toată țara”

Alte hoteluri au fost scoase la tablă! Chiar și unele mai puțin cunoscute, din jurul Capitalei, şi-au dat examenul de maturitate şi… l-au picat! Cred că nu mai au conexiune la cablu şi nu au văzut ce au păţit alţii, aflaţi în aceeaşi situaţie. Au avut ocazia să afle… Continuăm excursia prin toată ţara! ”, a declarat preşedintele ANPC, Horia Constantinescu. 

În ultima perioadă, au fost găsite multe nereguli în restaurantele hotelurilor, dar și în camere. Mâncare stricată sau expirată, lenjerii de pat murdare sau pur și simplu mizerie generală. 

Citeste si: Pasagerii vor avea dreptul să ceară compensații pentru un zbor anulat. Care este suma pe care o pot cere

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, alte nereguli au fost: existenţa, în spaţiul de lucru, a unui paviment şi a unor pereţi deterioraţi, cu spărturi şi exfoliere de vopsea lavabilă, care nu pot fi igienizate corespunzător; utilizarea unor ustensile de bucătărie neprofesionale, cu grad ridicat de uzură; folosirea unor produse alimentare fără eticheta cu elemente de identificare şi caracterizare, precum şi fără data limită de consum.

Totodată, comisarii ANPC au mai găsit camere neigienizate, cu condiţii igienico-sanitare precare, cu protecţii de saltea rupte, cu fire de păr, pătate, depuneri de praf în strat grosier, obiecte sanitare depreciate, ciobite, folosirea unor mape cu informaţii incomplete pentru turişti. 

Citeste si: Un restaurant din București a fost amendat pentru mai multe nereguli

Echipele de control au dat amenzi în valoare totală de 85.000

de lei. Mai mult decât atât, au fost oprite definitiv de la comercializare peste 250 kilograme de produse alimentare, în valoare de 11.000 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si