Close sidebar
Close sidebar

Cinci judete sub cod portocaliu de canicula. La umbra vor fi 40 de grade!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu in cinci judete, unde temperaturile vor atinge maxime termice intre 37 si 39 de grade si pe arii restranse de 40 de grade.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima atentionare cod galben intra in vigoare azi, la ora 10, si vizeaza Banatul, Crisana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei si local in Transilvania. Acolo, valul de caldura se va extinde, iar disconfortul termic va fi in accentuare. Temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 33 si 36 de grade, iar minimele nocturne vor fi de peste 20 de grade.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A doua alerta meteo este valabila de joi dimineata pana vineri dimineata. in judetele Dolj, Olt si Teleorman si in zona joasa de relief a judetelor Caras-Severin si Mehedinti se vor atinge local maxime termice de 37...39 de grade si pe arii restranse de 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Restul tarii, cu exceptia nord-vestului, se va afla sub cod galben pentru ca acolo se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 34...36 de grade, iar minimele nocturne se vor situa in general peste 20 de grade, indeosebi in regiunile extracarpatice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI