Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Tânărul șofer a intrat cu mașina în mulțimea aflată pe o trecere de pietoni aglomerată din orașul Guangzhou, China. Cinci oameni au murit pe loc și alți 13 au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Autorul accidentului a fost prins de polițiști

Imediat, strada s-a umplut de polițiști. Oamenii legii l-au prins pe autorul accidentului.

Citește și: Accident grav, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

 Oamenii legii nu exclud varianta unui posibil atac terorist, însă cercetările continuă pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc tragedia. 

Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism

Seria nenorocirilor pe E 85, în Neamț, continuă. Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu o mașină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Accident grav, în județul Neamț. Un TIR s-a ăsturnat după coliziunea cu un autoturism. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 7 dimineața.

Trei persoane au fost implicate în accident, doi dintre ei, un bărbat de 28 de ani și unul de 46 de ani, având nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Un artist din România a fost la un pas de moarte. Motivul este halucinant

„În timp ce un conducător auto de 28 ani din Suceava conducea un autovehicul pe DC 52, ajuns în intesecţie (cu E 85- n.red.),  nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion ce tracta o semiremorcă şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului au rezultat doi răniţi“, a transmis Poliţia Neamţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si