Close sidebar
Close sidebar

Cinci morți și zeci de răniți, după ce un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni

Accindet grav chiar pe trecerea de pietoni. Un șofer în vârstă de 22 de ani a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni ce traversau strada. În urma impactului puternic, 5 persoane au murit și 13 au fost grav rănite.

Laura Macovei,

Cinci morți și zeci de răniți, după ce un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Tânărul șofer a intrat cu mașina în mulțimea aflată pe o trecere de pietoni aglomerată din orașul Guangzhou, China. Cinci oameni au murit pe loc și alți 13 au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Autorul accidentului a fost prins de polițiști

Imediat, strada s-a umplut de polițiști. Oamenii legii l-au prins pe autorul accidentului.

Citește și: Accident grav, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

 Oamenii legii nu exclud varianta unui posibil atac terorist, însă cercetările continuă pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc tragedia. 

Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism

Seria nenorocirilor pe E 85, în Neamț, continuă. Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu o mașină.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accident grav, în județul Neamț. Un TIR s-a ăsturnat după coliziunea cu un autoturism. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 7 dimineața.

Trei persoane au fost implicate în accident, doi dintre ei, un bărbat de 28 de ani și unul de 46 de ani, având nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Un artist din România a fost la un pas de moarte. Motivul este halucinant

„În timp ce un conducător auto de 28 ani din Suceava conducea un autovehicul pe DC 52, ajuns în intesecţie (cu E 85- n.red.),  nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion ce tracta o semiremorcă şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului au rezultat doi răniţi“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI