Close sidebar
Close sidebar

Cinci oameni au murit si alti trei sunt in stare grava la spital, dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit in India

Un avion charter cu patru persoane la bord s-a brabusit joi in apropierea aeroportului din Mumbai. In incendiul produs, intreg echipajul a decedat, impreuna cu o alta persoana aflata la sol, iar trei oameni sunt in stare critica la spital.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O aeronava cu 12 locuri s-a prabusit peste o cladire aflata in constructie, dupa ce s-a lovit de un zid intr-un cartier din apropierea aeroportului Mumbai. Cinci persoane au murit in urma impactului si a incendiului care a urmat, dintre care patru erau la bordul avionului. A cincea persoana decedata este un barbat care se afla la sol si alte trei persoane au fost grav ranite si au fost spitalizate in stare critica.

Pompierii au intervenit imediat la fata locului, insa stingerea incendiului a durat circa 30 de minute.Avionul era un aparat vechi, ce apartinuse unei companii aviatice din Mumbai si care, in urma cu doi ani a fost cumparat de o companie particulara.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Biroul de Investigatii pentri Accidente Aeriene din Mumbai va face cercetarile necesare pentru a se stabili cauzele si circumstantele in care aeronava s-a prabusit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI