Din primele informații, mașina ar fi lovit un cap de pod, iar în urma impactului s-a răsturnat.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Mașina condusă de un bărbat în vârstă 41 de ani a intrat într-un cap de pod din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Citește și: Două persoane au fost rănite după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat în Vrancea

Cele cinci persoane implicate în accident au suferit leziuni, fiind transportate la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. Unul dintre aceștia a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” Galaţi. 

Citește și: Un bărbat din Dolj a dispărut în Dunăre în timp ce era la scăldat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, și urmează să fie stabilite împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Accident rutier în Sebeș. Trei autovehicule au fost implicate

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1 sensul de mers către Sebeș, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Citește și: VIDEO- Trupul tânărului în vârstă de 19 ani, căzut cu mașina în râul Someș, a fost găsit agățat într-un lemn

Trei echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului. De asemenea, a fost mobilizat și un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Două persoane au rămas blocate în unul din autoturisme. Acestea au fost extrase în siguranță de pompieri, și evaluate medical, fiind conștiente.

Citește și: Un bărbat a fost reținut după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei, deși copiii aflați în autoutilitară erau răniți

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu un traumatism la coloană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si