17 percheziții domiciliare au fost efectuate în București și Ilfov. Diicot anunță că au fost identificate 50 de persoane vătămate.

Citeste si: UPDATE- Polițiștii au descins acasă la clanul Chira: percheziții au loc în București, Ilfov și Călărași

50 de victime au fost identificate

”La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

– Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi camătă. Din cercetări a reieşit că, începând cu luna februarie a anului 2022, în municipiul Bucureşti ar fi fost constituit un grup infracţional organizat, care ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul săvârşirii infracţiunii de camătă”, transmite DIICOT.

Citeste si: O cultură de canabis ascunsă într-o hală de 1.000 de metri pătrați a fost descoperită în Vrancea. Au fost făcute 5 percheziții domiciliare

Liderii grupului ar fi coordonat activitatea infracțională, identificând persoane care doreau să obțină împrumuturi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, la data de 26 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a 5 persoane bănuite şi măsura controlului judiciar faţă de 3 persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi camătă.

Percheziții la clanul Chira

Polițiștii au descins, zilele trecute, și la casa clanului Chira. Douăsprezece persoane vor fi duse la audieri.

”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, efectuează 14 percheziţii domiciliare, în judeţele Călăraşi, Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă IGPR.

Citeste si:  VIDEO| Șef din Compania de Drumuri, prins în flagrant când primea 10.000 lei mită. A fost reținut de DNA

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si