Tragedia a avut loc în centrul orașului Sankt Petersburg, în jurul orei 13:00. Un autobuz în care se afalu 20 de persoane a căzut peste un pod și s-a scufundat. Cinci persoane și-au pierdut viața, patru se află în comă și două în stare gravă, potrivit informațiilor transmise de news.ro. Cum s-a petrecut tragedia?

Cinci persoane au murit după ce autobuzul în care se aflau a căzut peste un pod

La data de 10 mai, în jurul orei 13:00, un autobuz în care se aflau 20 de persoane a căzut de pe un pod, în centrul orașului Sankt Petersburg. 

Autobuzul a căzut de pe podul Poţeluev, aflat pe strada Bolşaia Morskaia și s-a scufundat în râul Moika.

La fața locului au intervenit 70 de membri ai serviciilor de urgenţă, care, împreună cu martorii tragediei, s-au luptat pentru a-i salva pe cei aflați în autobuz. Din păcate, cinci persoane au murit, iar șase au fost transportate de urgență la spital. Dintre acestea, patru persoane s-ar afla în comă.

Citește și: VIDEO-Izvorul Tămăduirii, pelerinaj la mânăstirea Dervent. Familii întregi s-au adunat în curtea lăcașului sfânt să se roage și să ia apă sfințită

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

autobuz scufundat

Momentul tragediei

[Sursa foto: Capturi video platfoma socială X]

În acest moment, conform sursei citate anterior, nu se cunosc detalii cu privire la cauza accidentului, ci doar faptul că vremea era nefavorabilă, iar șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Conform presei locale citate de  news.ro, autobuzul s-ar fi izbit de două maşini aflate pe pod, a rupt parapetele, a căzut în apă şi s-a scufundat complet. 

Citește și: Ce salariu ar putea avea un tractorist, în România? Deși este un domeniu bănos, oamenii fug de această meserie

autobuz scufundat

Momentul tragediei 

[Sursa foto: Capturi video platfoma socială X]

Întreg momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Autoritățile din Sankt Petersburg au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a desfășurat accidentul. Se pare că șoferul a supraviețuit în urma tragediei și ar fi fost reținut.

   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si