Azilul, Rehabilitation Center of Hollywood Hills, a evacuat intre timp 115 pacienti.

"Din cate si din cate inteleg, sunt cinci decese in total, de la acelasi centru de ingrijire", a declarat primarul din Broward County, Barbara Sharief. "Trei au avut loc la centru si doi au fost declarati morti la sosirea la spital", a adaugat oficialul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Citeste si: "A iesit soarele la Miami! Irma a plecat". Mesajul emotionant al lui regizorului Alex Ceausu care abia asteapta sa se deschida aeroportul si sa vina acasa

Intre timp, politia din Miami a anuntat ca a arestat peste 50 de persoane suspectate de jafuri in timpul uraganului Irma, dintre care 26 acuzati ca au spart un supermarket sambata seara.

Autoritatile au ridicat restrictiile de circulatie impuse in weekend, pentru a preveni jafurile si a asigura siguranta populatiei.

In noaptea de duminica spre luni, uraganul Irma a lovit coasta de vest a Floridei, rastrurnand palmieri, smulgand stalpi electrici si deversand ploi diluviene, afectand o zona extrem de frecventata de turistisi vulnerabila la cresterea nivelului apelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si