Un tragic accident rutier a avut loc în Vaslui. Evenimentul rutier a avut loc vineri, 16 decembrie, pe DJ 246. La fața locului s-au deplasat mai multe unități de intervenție și descarcerare pentru a acorda primul ajutor. Copii au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați la spital.

Citește și: O persoană a fost rănită, iar drumul este blocat, în urma unui accident rutier

O persoană a fost rănită, iar drumul este blocat, în urma unui accident rutier

Accident rutier, sâmbătă la prânz, în apropiere de Timișoara. O persoană a fost rănită iar drumul este blocat.

Două autoturisme și o utilitară cu platformă aufost implicate într-un accident rutier, sâmbătă la prânz. Acesta a avut loc în localitatea Seceni, pe sensul de mers Timișoara-Arad. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Drumul este blocat, iar circulația se desfășoară dirigat.

Citește și:  Un autocar cu un ansamblu folcloric, răsturnat în județul Iași. 25 de victime, inclusiv 12 copii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză  adaptată permanent  condiţiilor de trafic.

''Măriţi distanţa între autovehicule când rulaţi pe un carosabil umed, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă dacă situaţia o impune'',  transmite Poliţia.

Citește și:  Plan roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat pe A1

Plan roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat pe A1

Un accident mortal a avut loc vineri după-masa în județul Arad. Un microbuz cu 11 oameni s-a răsturnat pe autostrada A1: o persoană a murit, iar o alta are mai multe traumatisme.

Accident grav în România.  Un microbuz cu 11 oameni  la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. 

Potrivit ISU Arad, în microbuz se aflau 9 persoane. Dintre acestea, o persoană a murit, o altă persoană este transportată la UPU, fiind preluată de elicopterul SMURD.

Celelalte șapte persoane sunt în stare bună şi au refuzat transportul la spital.

Citește și:  Durere fără margini! Marius a murit, după ce a fost lăsat să agonizeze în stradă, chiar de șoferul care l-a lovit: „Odihnește-te în pace, tati!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si