Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs la iesirea din localitatea Dorobantu spre Harsova, la fata locului deplasandu-se o autospeciala de descarcerare, mai multe ambulante, dar si elicopterul SMURD.

Conform martorilor, accidentul s-a produs dupa ce un autovehicul a intrat in spatele unui TIR incarcat cu paleti de gresie, toate victimele fiind din autoturism.
Cadrele medicale au stabilit ca in starea mai grava se afla doua femei si copilul in varsta de doi ani, acestia fiind intubati, iar copilul, resuscitat. Copilul a fost preluat de elicopter si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar femeile au ajuns cu ambulante SMURD la aceeasi unitate medicala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doi barbati raniti in accident si diagnosticati cu traumatism cranian au fost preluati de ambulante, fiind dusi tot la SJU Constanta.
Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si