Close sidebar
Close sidebar

Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Cinci persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in Capitala in noaptea de luni spre marti si in care au fost implicate o masina a Jandarmeriei si un autoturism. Patru dintre raniti sunt jandarmi, potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in jurul orei 02.30, pe Podul Timpuri Noi, dupa ce o masina a Jandarmeriei in care se aflau patru jandarmi a fost lovita de un atoturism.

In urma impactului, au fost raniti patru jandarmi si soferul autoturismului, unul dintre jandarmi fiind in stare mai grava. Cei cinci raniti au fost dusi la Spitalul "Bagdasar-Arseni" si la Spitalul "Sf. Pantelimon", a precizat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit acestuia, primele cercetari arata ca soferul autoturismului ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului. Ambii soferi au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ, adauga sursa citata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI