Close sidebar
Close sidebar

Cinci răniţi, în urma unui accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Alba

Un microbuz de pasageri şi o autoutilitară au fost implicate joi într-un accident pe DN1, la ieşirea din municipiul Aiud spre oraşul Teiuş, în urma căruia 5 persoane necesită îngrijiri medicale.

Diana Bostan,

Accident rutier între o autoutilitară și un microbuz, în Alba.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un microbuz și o autoutilitară. Fără victime încarcerate.

Cinci persoane necesită îngrijiri medicale

"Detaşamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe DN1, la ieşirea din municipiul Aiud spre Teiuş. Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Citeste si: Un TIR condus de un bărbat băut a făcut prăpăd într-un oraș din Germania

În microbuz se aflau 15 persoane, iar în autoutilitară o persoană

"Din cele 16 persoane, 5 necesită îngrijiri medicale. La momentul de faţă, cele 5 persoane sunt asistate medical de către echipajele prezente la faţa locului. Toate victimele sunt conştiente, neîncarcerate. Traficul este blocat pe ambele sensuri", au precizat cei de la ISU Alba.

Citeste si: O tânără a ajuns la spital cu o răceală și medicii au băgat-o în comă 16 zile. Ce avea femeia, de fapt

Maşină de poliţie din Simeria, implicată într-un accident

”La data de 10.02.2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, aflându-se în misiune, cu autospeciala de poliţie, în timp ce se deplasau pe DN7, la intersecţia cu DJ 700A, în zona localităţii Săuleşti, folosind semnalele acustice şi luminoase, au fost acroşaţi de către un alt autoturism ce se deplasa pe DN7, în spatele autospecialei de poliţie”, a transmis, joi, IPJ Hunedoara.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”În cauză, poliţiştii efectuează cercetări cu privire la stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au mai precizat poliţiştii. 

Nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: Un autoturism a luat foc pe Calea Victoriei. Traficul a fost deviat de la bulevardul Dacia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI