Dupa o ancheta care a durat mai multe luni, politistii au solutionat cazul lui Luciano Castellani, un fost proprietar de restaurant in varsta de 71 de ani, care a fost gasit mort in locuinta sa.

Citeste si: Fetite gemene, abandonate la scurt timp dupa nastere. "Initial, am crezut ca sunt niste catelusi!", a declarat femeia care le-a descoperit

Politisii au fost alertati de vecinii batranului, care au reclamat faptul ca se aud zgomote ciudate din locuinta acestuia. Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au gasit pe barbat fara suflare pe pat, cu mainile legate la spate, iar pe fata si corp prezenta semnele agresiunii.

Vinovati de moartea barbatului sunt 5 romani patru barbati si o femeie: Daniela Bulilete, de 38 de ani, rezidenta la Padova, fosta sotie a lui Eugen Negrescu; Eugen Negrescu, de 31 de ani, rezident la Padova; Constantin Negrescu, de 41 de ani, domiciliat la Padova; Marian Florin Suteanu, de 41, rezident in Romania; Florian Diaconu, zis ”Giovanni”, de 50 de ani, rezident in Romania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

"Iti poti imagina ca nu a murit de frica, astia l-au omorat", au spus doua femei legate de banda interceptate de carabinieri.

"L-au batut cum se bate fasolea", au adaugat referindu-se la proprietarul de restaurant, gasit cu gura acoperita cu banda adeziva, cu mainile legate cu coliere din plastic si nasul spart, scrie gazetaromaneasca.com.

" Nu suntem in Vestul Salbatic, sper ca vinovatii de aceasta barbara crima sa ramana la inchisoare si sper ca in final restaurantul sa poata gasi o noua gestiune, ducand mai departe memoria bietului nostru concetatean"', a declarat primarul din Marano di Valpolicela.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si