Close sidebar
Close sidebar

Cinci studenti ai Academiei Militare, raniti dupa ce o grenada a explodat

Cinci studenti de la Academia Tehnica Militara au fost raniti miercuri, 25 ianuarie, de declansarea accidentala a unui dispozitiv pirotehnic, in timp ce sustineau colocviul la specialitatea Sisteme de armament, anunta MApN.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Unul dintre ei este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, in timp ce ceilalti colegi sunt tratati in regim ambulatoriu.
Starea studentului ranit este stabila, fiind internat la Sectia de Chirurgie Plastica si microchirurgie reconstructiva in vederea continuarii tratamentului de specialitate.
Incidentul este cercetat de o comisie de specialisti numita de comandantul academiei, precizeaza ministerul.

Unul dintre ei este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, in timp ce ceilalti colegi sunt tratati in regim ambulatoriu.

Starea studentului ranit este stabila, fiind internat la Sectia de Chirurgie Plastica si microchirurgie reconstructiva in vederea continuarii tratamentului de specialitate. Incidentul este cercetat de o comisie de specialisti numita de comandantul academiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI