Marele premiu în valoare de 725.000 de euro la Loto 6/49 din luna aprilie se pare că a intrat în posesia câștigătorului. Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, câștigătorul, un bărbat în vârstă de 80 de ani, a jucat aceeași variantă mereu.

Cu aceeași variantă, un bărbat a reușit să câștige marele premiu la Loto 6/49 din luna aprilie

Conform sursei citate anterior, Loteria Română a anunțat într-un comunicat că persoana câștigătoare a marelui premiu în valoare de 725.000

de euro a intrat în posesia banilor.

Bărbatul s-ar fi prezentat în cursul zilei de marți la sediul central al instituției pentru luarea premiului de categoria I, în valoare de 3.610.326,64 lei (peste 725.000 de euro), câștigat la Loto 6/49 din 28 aprilie.

Se pare că este vorba de un bărbat în vârstă de peste 80 de ani din București. Potrivit comunicatului transmis de Loteria Română, bărbatul ar fi jucat mereu aceeași variantă.

Citește și: Scandal fără precedent la o școală din Brașov! Un copil de 7 ani a băgat spaima în părinți și în colegii de clasă: „Copilul meu a zis că nu mai merge la şcoală, că îl omoară”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

loto

Câștigător marele premiu: "Continuaţi să jucaţi!"

[Sursa foto: istockphotos]

„Câștigătorul este din București, are peste 80 de ani și joacă la Loto dintotdeauna. Ne-a declarat că numerele care i-au purtat noroc nu au semnificație personală și că joacă mereu aceeași variantă”, se arată în comunicatul transmis de Loteria Română, conform observatornews.ro.

Bărbatul ar mai fi câștigat premii mai mici de-a lungul perioadei. Acesta a transmis un mesaj jucătorilor după ce a aflat că a câștigat marele premiu.

„Continuați să jucați! Aveți încredere în Loteria Națională!”, este mesajul transmis de câștigător, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Un bărbat din Gorj are probleme cu legea după un live pe Facebook! S-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat fosta iubită în mediul online

variante loto

 Bărbatul ar fi jucat mereu aceeași variantă.

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citate anterior, varianta câștigătoare a bărbatului fost jucată la agenția 72-054 din Sectorul 2 din Capitală. Biletul a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, dar și o variantă la Noroc. Bărbatul nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si