Tot în 2008 au apărut mai multe zvonuri legate și de o presupusă căsătorie. Iată motivul pentru care Alina a dispărut din viața publică.

Cei doi au o relație de mai bine de zece ani

Deși dovezile sunt clare, președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a recunoscut niciodată că ar avea o relație cu Alina.

Citeste si: Miss Ucraina 2015 a renunțat la haine scurte, a luat arma și a intrat pe câmpul de luptă. Anastasiia Lena își apară patria

Citeste si: Hackerii au atacat site-ul agenției naționale de presă TASS și cere oprirea știrilor false

Alina Kabaeva este numele femeii care i-ar fi furat inima preşedintelui Rusiei. Nu este model, ci este una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Frumoasa şatenă ar fi intrat în atenţia lui Vladimir Putin în anul 2008, iar ulterior a primit şi un mandat de politician în Duma de stat a Rusiei. În acelaşi an, au apărut informaţii cum că cei doi urmează să se căsătorească.

Din această idilă au rezultat și trei copii

În 2013, Vladimir Putin a anunţat oficial că divorţează de soţia sa. Zvonurile despre idila amoroasă cu Alina au luat amploare.

Citeste si: MAE anunț pentru cetățenii români de pe teritoriul Federației Ruse: Este recomandat să părăsească Rusia cât mai curând

Citeste si: Strategia nucleară a Rusiei: Situațiile în care Vladimir Putin ar lansa un atac nuclear

Mai mult, doi ani mai târziu presa a început să scrie că gimnasta ar fi născut o fetiţă, iar tatăl ar fi chiar Vladimir Putin. În plus, preşedintele Rusiei ar fi mutat-o pe amanta sa în palatul lui din oraşul Sochi.

În 2019 presa a anunțat că Alina este din nou însărcinată și că ar fi născut doi băieți gemeni.

După acest eveniment, fosta gimnastă a ieșit din viața publică, până anul trecut când a avut o apariţie televizată pentru a comenta cele întâmplate la Olimpiada de la Tokyo. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si