În Timiș, un adolescent de 16 ani a făcut infarct pe terenul de fotbal și nu a mai putut fi salvat. Acesta suferea de probleme cardiace, a informat presa locală. 

Cine a fost Chris, tânărul de 16 ani care și-a pierdut viața pe terenul de fotbal?

Chris, băiatul în vârstă de 16 ani a decedat pe terenul de fotbal, sub ochii colegilor săi.

Pasiunea pentru fotbal i-a adus sfârșitul.

În urmă cu un an, acesta a suferit o operație pe inimă. În urmă cu patru ani, echipa de fotbal Politehnica Timișoara a solicitat sprijin pentru o strângere de fonduri pentru intervenția chirurgicală.

Având probleme de sănătate, Chris a fost nevoit să renunțe la fotbal, dar dragostea i-a rămas în suflet. Chiar dacă nu s-a gândit că își riscă viața, el a mai jucat alături de prietenii săi. I s-a făcut rău, iar colegii săi au chemat urgent ajutoare. Medicii l-au resuscitat, însă în zadar. Acesta s-a stins chiar în ambulanță.

El este Chris, tânărul de 16 ani care și-a pierdut viața pe terenul de fotbal 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 16 ani din Timiș, mort pe terenul de fotbal

Ce a transmis IPJ Timiș

Iată ce a transmis IPJ Timiș:

”La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulţi tineri, un minor ar fi leşinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconştienţă.

Poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la faţa locului îi efectua manevrele de resuscitare”, a transmis IPJ Timiş.

Eveniment similar în urmă cu câteva zile

Miercuri, în localitatea Maieru, din județul Bistrița, un copil în vârstă de 13 ani a decedat în urma unui antrenament de fotbal, pe un teren de sport din comună.

Citește și: Caz șocant pe terenul de sport. Un copil de 13 ani a decedat în timpul antrenamentului de fotbal

În acest caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

În jurul orei 20:00, copilul ar fi consumat 3 băuturi energizante, i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator.

„La locul solicitării au fost direcționate echipajul de prim ajutor SMURD la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Paramedicii sangeorzeni au găsit băiatul în stop cardiorespirator și au început imediat aplicarea protocolului de resuscitare, continuat și la sosirea echipajul cu medic", a transmis ISU Bistrița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si