O veste tragică a venit din localitatea Maieru. Un copil de doar 13 ani și-a pierdut viața, în urma unui antrenament de fotbal.

Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator

Evenimentul tragic s-a petrecut miercuri seara. În acest caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator.

Potrivit martorilor, băiatul a jucat fără probleme.

În jurul orei 20:00, acesta ar fi consumat 3 băuturi energizante, i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator.

„La locul solicitării au fost direcționate echipajul de prim ajutor SMURD la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Paramedicii sangeorzeni au găsit băiatul în stop cardiorespirator și au început imediat aplicarea protocolului de resuscitare, continuat și la sosirea echipajul cu medic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul băiatului în vârstă de aproximativ 13 ani nu a răspuns manevrelor aplicate în cadrul protocolului de resuscitare, medicul fiind nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării”, precizează

pentru Bistrițeanul.ro, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Citește și: Caz șocant pe terenul de sport. Un copil de 13 ani a decedat în timpul antrenamentului de fotbal

Cine a fost Cifor Hodoroga?

Cifor Hodoroga a fost un elev în clasa a VII-a la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru. El era component al unei grupe de copii ai clubului de fotbal Silvicultorul Maieru. 

Acesta și-a pierdut viața în urma unui antrenament de fotbal. Copilului i s-a făcut rău, a acuzat mai multe dureri la nivelul corpului, apoi s-a prăbuşit.

El ar fi consumat băuturi energizante şi nu ar avut o alimentaţie corespunzătoare în ziua tragediei.

Cifor era așteptat de doi frățiori mai mici, acasă.

El este Cifor, băiatul de 13 ani decedat după antrenamentul de fotbal.

[Sursa foto: Facebook]

Mesajul transmis de primarul din Maieru

În urma decesului, primarul din Maieru a transmis un mesaj:

Citește și: VIDEO- Minorii nu vor mai putea cumpăra aceste băuturi! Amenzile ajung până la 30.000 de lei pentru comercianții care încalcă legea!

,,Cu durere profundă în sufletele tuturor măierenilor, în aceste clipe de mare necaz pentru părinți, transmitem sincere condoleanțe familiei puternic încercate de viață, acum când acest tânăr "lăstar" al comunității noastre, ne-a părăsit!

Drum lin către Împărăția Lui Dumnezeu, copil bun!'', a declarat Vasile Borș, primarul din localitatea Maieru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si