La doar 21 de ani, Andreea Marin se căsătorea cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat decât 3 ani: „Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită.

Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, – mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 33 de ani. Sunt împreună de doi ani, iar de curând s-au mutat împreună, după ce până acum au avut o relație la distanță. Ea a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior și cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si