Close sidebar
Close sidebar

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman?! Mariajul celor doi a început când ea era foarte tânără, iar tatăl ar fi avertizat-o cu privire la Iosif Zilahy

Mioara Roman a avut o căsnicie cu Petre Roman ce a început în anul 1974 și s-a încheiat în anul 2007. Înainte de Petre Roman, aceasta a mai fost căsătorită cu Iosif Zilahy.

Alexandra Bercea,

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, noaptea trecută. De ani buni, femeia se confrunta cu probleme grave de sănătate. 

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman?

Înainte de mariajul cu Petre Roman, Mioara Roman a mai fost căsătorită. Soțul său a fost Iosif Zilahy. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 de ani, din căsătoria lor rezultând o fiică, Catinca.

Mioara avea vârsta de 19 ani atunci când s-a îndrăgosit de Iosif Zilahy, care avea 27 de ani la acea vreme.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar dacă au ajuns să se separe, cei doi au rămas în relații bune, de amiciție. Iosif i-a fost alături Mioarei Roman, atât atunci când a fost părăsită de Petre Roman, dar și atunci când avea probleme de sănătate.

„În ’78 cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat.

Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale”, a declarat, pentru Libertatea, Mioara Roman.

Citește și: Mioara și Petre Roman au fost împreună mai bine de trei decenii. Care este adevăratul motiv al divorțului

Tatăl ar fi avertizat-o cu privire la Iosif Zilahy

Mariajul celor doi a început încă de când Mioara era foarte tânără.

Aceasta a fost avertizată de către tatăl său să nu se grăbească să facă marele pas. Iubirea și-a spus cuvântul, însă s-a stins după un deceniu.

Citește și: Ce spunea Petre Roman despre Mioara, la mai bine de 10 ani de la divorț! Descrierea spectaculoasă făcută de fostul premier: „Excepțională''

„Tatăl meu mi-a spus: «Te măriți la 20 de ani, dar la 30 o să fie altceva». Și într-adevăr, am făcut-o pe Catinca la 27 de ani și pe urmă după vreo 3 ani, intervine, nu știu ce intervine, dar ne-am despărțit în condiții normale, deși pe vremea lui Ceaușeșcu, un divorț dura 5 ani și costa 6 000 de lei. Așa s-a întâmplat și la noi”, a spus Mioara Roman, potrivit Libertatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI