Azi, ucigașul Ion Marcel Lepa, interlopul cel care l-a împușcat mortal pe Cristian Amariei, polițistul aflat în misiune în localitatea Izvin, a fost înmormântat.

Bărbatul de 47 de ani a fost condus pe ultimul drum, într-o liniște totală, de către familie și persoanele apropiate. Ionel Lepa a avut parte de o slujbă simplă, oficiată de un singur preot, o slujbă specifică în cazul persoanelor care îşi bun capăt zilelor, apoi, sicriul a fost depus la cimitirului de pe strada Herezișului, din Lugoj, unde părinții aveau un loc de veci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tudor Chirilă, înjurat şi ameninţat de un angajat al Primăriei Capitalei după ce a luat apărarea unei femei! Artistul a depus plângere

Citeste si: Gabriela Firea este la spital în Londra! Va fi operată în străinătate ”Sigur mă voi întoarce”

Citeste si: Nuntă la castel, de 200.000 euro, sâmbătă, la “Se strigă darul!”

Criminalul din Timiș a fost înmormântat într-o liniște totală

Criminalul din Timiș a fost înmormântat fără să se facă tam-tam, așa cum de altfel au stat lucrurile și la decesul său.

Este arhicunoscut faptul că Lepa s-a sinucis în Penitenciarul din Timișoara, în baia din celula în care stătea. Medicii legiști au făcut necropsia, iar singura persoană care a venit să îi ridice trupul neînsuflețit a fost, spre surprinderea tuturor celor implicați în caz, fratele său, nicidecum părinții.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si