”Cazul Caracal” a născut zeci de ipoteze și mii de comentarii de la oameni care fie au încercat să ajute în anchetă, fie s-au declarat revoltați de modul în care au acționat autoritățile. Au fost și câțiva care au susținut chiar că le-au văzut pe fetele dispărute sau au primit mesaje de la acestea. Iată că acum apare o nouă situație cu totul bizară care o vizează pe Alexandra Măceșanu.

Contul de Facebook al Alexandrei Măceșanu, tânăra care a dispărut fără urmă la o zi după ce a sunat la 112 și a povestit că este acasă la Gheorghe Dincă, pare să fi fost accesat de cineva după dispariția ei. Persoana respectivă ar fi avut acces la datele de identificare ale contului și ar fi umblat, se pare, la setările contului. Asta pentru că, mai nou, pe contul Alexandrei Măceșanu nu se mai pot lăsa comentarii. Acest lucru se poate realiza doar accesând setările contului, iar pentru acest lucru ai nevoie de o parolă. În plus, toate comentariile de la ultimele două postările publice ale fetei, făcute în lunile iunie și iulie, au dispărut toate comentariile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citeste si: Mesaj incredibil primit de Alexandra Măceșanu din partea familiei: ”Dacă Luiza este cu tine, spune-i și ei ”la mulți ani”!”

60.000 urmăritori, zero comentarii

În primele zile după dispariție, pe contul Alexandrei Măceșanu au apărut sute de comentarii de la prieteni sau pur și simplu oameni îngrijorați de situația ei. În câteva zile după ce cazul a devenit public, ea a ajuns să aibă peste 60.000

de urmăritori iar ultima postare a ajuns la aproape 9.000 de like-uri. Un lucru ciudat este că respectiva postare nu mai are nici un comentariu în prezent și nici nu mai este activă posibilitatea de a lăsa un mesaj pentru proprietara contului.

La începutul lunii septembrie, câțiva apropiați ai fetei au remarcat că Alexandra a redevenit activă pe Facebook, pentru că la mesagerie a apărut un semn verde, semn că este online.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si