Cornel Gales a luat decizia de a pleca din tara dupa ce ii va face Ilenei Ciuculete pomana de 40 de zile! Barbatul va lua drumul Greciei si o perioada, se va reculege la Muntele Athos, loc in care spera sa isi gaseasca linistea sufleteasca.

“Cornel va sta intr-o chilie, asa cum a mai facut si in alte dati cand a ales sa se roage pentru el si familie.

Dupa un timp acolo, poate va putea sa treaca peste moartea sotiei sale, pe care a iubit-o ca pe ochii din cap”, au dezvaluit apropiatii lui Gales.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pe de alta parte, pana va ajunge Gales in celebrul lacas sfant, in Bucuresti, a venit zilele trecute, un preot de la Muntele Athos, care este foarte bun prieten cu Cornel.
“In urma cu o luna, la inmormantarea Ilenei, toata lumea a fost surprinsa de prezenta la biserica a doi calugari, sositi tocmai din Grecia! Acestia erau insa foarte apropiati de cantareata si de sotului ei si, de aceea, au tinut in mod expres sa o conduca pe ultimul drum  pe artista.

Acum, o alta persoana a sosit in Romania pentru a face un gest pentru Ileana. Este vorba despre un preot de la Muntele Athos, care, odata ajuns in oras, a mers la cimitir la Ciuculete. A spus o rugaciune pentru ea si a promis ca va tine si o slujba pentru sufletul femeii la pomana de 40 de zile”, au povestit persoane din preajma lui Cornel Gales.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si