Close sidebar
Close sidebar

Cine a zis ca pentru balaceala trebuie sa ajungi la strand sau pe litoral? Iata cu ce idee au venit acesti tineri

Cine a zis ca pentru o baie de soare si o balaceala trebuie sa ajungi pe litoral? Nici macar bilet de intrare la strand nu trebuie sa platesti ca sa te racoresti. Scaldatul in fantana arteziana sau sariturile artistice in Dambovita sunt solutiile gasite de cei care nu au reusit sa ajunga la mare.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O mana de tineri incinsi de razele fierbinti vor cu tot dinadinsul sa se racoreasca. Si unde s-ar putea scalda gratis, daca nu in Dambovita.

Iulian nu se lasa si mai face o incercare. Zambeste, semn ca e multumit de nota obtinuta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nici Andrei nu se lasa mai prejos:  „E placut, e bine. Si nici nu mai e nevoie sa platesti intrarea la strand”.

Nici lacul Morii nu e ocolit zilele acestea de bucurestenii care vor sa mai stinga un pic arsita.

Fie ca stau la soare sa se bronzeze, sau se arunca in apa, oamenii stiu ca aici totul e gratis.

GALATI

Solutii anticanicula se gasesc si in Galati. Cand e caldura mare, nu mai conteaza unde faci baie, important este sa te racoresti. Doi copii lasa deoparte rusinea si se racoresc intr-o fantana arteziana, fara sa le pese de trecatori.

Mai ceva ca intr-o piscina par sa se simta cei mici. De data asta au noroc, niciun politist n-a fost pe faza si nu i-a observat. Altfel, parintii lor ar fi putut fi amendati pentru ca s-au scaldat in fantana arteziana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI