Bărbatul ucis și incendiat pe un câmp din București ar putea fi un cetățean italian. O femeie care îl ajuta la curățenie le-ar fi spus polițiștilor că lipsește de câteva zile.

Citeste si: VIDEO| Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor care a socat capitala. Tanarul care a comis crima avea probleme PSIHICE!

Cel care a disparut este un om de afaceri în vârstă de 63 de ani, mutat în România cu cel puțin 10 ani în urmă.

Polițiștii au descins la locuința cetățeanului

Polițiștii criminaliști au descins la un complex de vile din Mihăilești-Giurgiu. Aici au verificat locuința cetățeanului italian despre care s-ar crede că este victima omorului descoperit la Măgurele.

“Da, eu l-am văzut, dar nu ştiu dacă era italian sau ce era. El stă aici, noi stăm la ultima casă.”, spune o vecină.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei

“Mauro a cumpărat casa de la o altă persoană din Anglia.”, adaugă un apropiat al cetățeanului.

Citeste si: VIDEO- Apar noi informații despre bărbatul care a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, la Măgurele. Cine este, de fapt, victima?

Anchetatorii caută detalii în cazul bărbatului găsit carbonizat

Anchetatorii caută în continuare indicii și probe relevante în cazul bărbatului care a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini. Totodată, cea care a alertat autoritățile prin apel 112 a fost chiar menajera victimei, după ce a observat că barbatul era de negăsit de zile bune. 

Citeste si: Rezultatele necropsiei celor doi copii înecați în Bacău de către tatăl lor. Ce au descoperit medicii legiști

Femeia și-a dat seama că ceva este în neregulă în momentul în care a văzut știrea la televizor și a conștientizat dispariția italianului, dar și marca autoturismului care a fost găsit incendiat pe câmpul de lângă Măgurele. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si