Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct NATO, ar câștiga alegerile prezidențiale

„În primul rând aș vrea să vă spun că 50% dintre românii intervievați în cadrul acestui sondaj, au spus că ar merge sigur la alegerile prezidențiale, iar asta înseamnă că oamenii înțeleg importanța de a-și alege președintele și vor o schimbare în acest sens.

Dacă duminică ar avea loc scrutinul, cele mai multe voturi ar merge către Mircea Geoană, cu  25%, asta arată datele sondajului INSCOP. 21% dintre românii intervievați, care spun că vor merge sigur la vot, l-ar alege pe Marcel Ciolacu, actualul premier. Iar la mică distanță, în preferințele românilor, se regăsește și George Simion, candidat din partea AUR. Nicolae Ciucă ar fi votat cu 18%, iar Diana Șoșoacă cu puțin peste 8%.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rămâne însă de văzut dacă aceste cifre se vor schimba până la alegerile prezidențiale de anul viitor. Candidații mai au timp la dispoziție să câștige teren în fața alegătorilor. Acest sondaj a fost realizat în perioada 15-22 septembrie pe un eșantion de 1.550 de persoane cu vârsta de peste 18 ani.”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si