Close sidebar
Close sidebar

Cine e doctorița care a fost găsită inconștientă într-o pădure din Bragadiru? În jurul Mihaelei au fost descoperite mai multe pastile

Mihaela Florea a fost găsită după miezul nopții, într-un șanț dintr-o zonă împădurită a orașului Bragadiru. Aceasta nu știe cum a ajuns acolo.

Stefania Pavel,

Ea este Mihaela Florea.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O doctoriță în vârstă de 43 de ani a fost găsită în stare gravă într-o zonă împădurită din zona Bragadiru! Aceasta a plecat în ziua de miercuri de la locuința tatălui ei din Domnești, județul Ilfov în jurul orei 11:30.

Mister total în cazul doctoriței găsite în Bragadiru

Pentru că era din ce în ce mai îngrijorat pentru că fata lui nu îi mai răspundea la telefon, bărbatul a decis cinci ore mai târziu să o dea dispăruta la poliție pe Mihaela. Atunci, mai multe echipaje au început imediat căutările în mai multe zone din Bragadiru, în spitale, parcuri, dar au vizualizat și mai multe camere de supraveghere din anumite zone, în speranța că femeia va fi găsită.

Pentru că s-au gândit că poate i s-a făcut rău, oamenii legii au căutat-o pe Mihaela și la mai multe spitale, dar în continuare era de negăsit. Mai apoi, salvatorii au apelat la ajutorul unui câine de urmă, dar într-un final o persoană a sunat în jurul orei 18:00 și a anunțat că pe o stradă izolată din Clinceni s-a produs un accident.

Ea este Mihaela Florea, doctorița găsita înconștientă în Bragadiru.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Un bărbat dat în urmărire națională a fugit dintr-un spital de psihiatrie din Buzău. Unde a fost prins?

Ajunși la fața locului, mașina femeii a fost găsită abandonată într-o zonă de câmp, cu cheia în contact, însă femeia nu se afla în interiorul acesteia. Semnele de pe mașină i-au dus însă pe polițiști cu gândul la faptul că doctorița lovise mai mulți stâlpi de pe marginea drumului.

Abia la 6 ore de la anunțarea accidentului a fost localizată și doctorița cu ajutorul GPS-ului de pe telefonul mobil. Aceasta se afla la aproximativ 7 km de la locuința părintelui său, în stare de inconștiență. Lângă ea au fost găsite mai multe pastile, aceleași care ar fi fost găsite și în mașină.

Cine este Mihaela Florea?

Mihaela Florea este medic stomatolog în București. Potrivit unor surse, se pare că aceasta era în depresie. Până în acest moment ea nu le-a spus doctorilor sau polițiștilor ce s-a întâmplat cu ea, însă aceștia presupun că ar fi vorba despre un suicid.

Ea este Mihaela Florea.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Moarte învăluită în mister! Bătrân găsit fără suflare în mașină, într-o pădure din apropiere de Târgu Mureș

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

După ce a primit îngrijiri la fața locului, Mihaela fost transportată la Spitalul Floreasca, acolo unde este internată la Secția de Toxicologie. În prezent este conștientă și beneficiază de consiliere psihologică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI