Close sidebar
Close sidebar

Cine e femeia gravidă care a încetat din viață, la Bacău, după ce s-a simțit rău? Maria își dorea mult un copil

Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani, a murit împreună cu fătul pe care îl purta în pântece la Maternitatea din Bacău. Familia acuză medicii.

Stefania Pavel,

Imagini cu Maria, gravida moartă în Bacău.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit! Aceasta era însărcinată în 4 luni, după ce ani întregi se chinuise să aibă un copil. În urma unei proceduri de fertilizare in vitro visul ei devenise realitate.

Ea este Maria.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anchetă de amploare! O femeie și pruncul pe care îl purta în pântece au încetat din viață la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău

La ce intervenție a fost supusă Maria?

Din păcate, ea începuse să se simtă rău și să aibă dureri abdominale puternice, febră, frisoane și dureri de cap, motiv pentru care s-a prezentat de urgență la Maternitatea din Bacău.

Medicii ar fi decis după aproximativ 12 ore să o bage în sala de operație pentru a-i îndepărta colicistul inflamat, intervenție care a durat aproximativ o oră și jumătate. Tot atunci, sarcina s-a evacuat de la sine, medicii bănuind că Maria mai avea și alte probleme de sănătate.

Mai apoi, femeia a fost mutată pe secția de terapie intensivă, acolo unde urma să se recupereze și să se simtă mai bine, însă la câteva ore distanță corpul ei a cedat.

Dacă la primul stop cardiorespirator ea a fost salvată, la cel de-a doilea, ea nu a mai răspuns.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ea este Maria.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ei sunt românii care pot primi bani de la stat. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ajutorul financiar

Familia Mariei consideră că medicii nu au făcut totul pentru ea, iar acum soțul ei a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Mi-a comunicat Maria că din trei medici, ea spunea că are o problemă, o doare abdomenul și trei medici au spus că are o cădere psihică. Din păcate, Maria a murit. Cel puțin medicul care a fost de gardă la secția chirurgie ATI, care a fost medic de gardă în noaptea aia, mi-a dat niște explicații, care, în momentul ăla, mai tare m-au băgat în ceață, nu era nimic concret, foloseau doar termeni medicali. Chiar nu puteam să stau să caut pe Google fiecare cuvânt. Doctorul care a operat-o de parascopie, care a luat decizia să o opereze, acuza inclusiv că ar fi fost ceva patologic și că biologia nu o putem controla noi”, a declarat îndurerat partenerul femeii pentru Digi24.

Până la acest moment, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bacău nu au dat un punct de vedere cu privire la acest caz, însă conducerea unității medicale a anunțat că așteaptă rezultatele probelor de laborator care vor clarifica motivul decesului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI