Nelu Stoian a murit vineri, după o suferință cruntă. Fratele lui Florn Salam era internat de aproape două luni la Institutul Matei Balș. El se infectase cu coronavirus, iar starea lui s-a agravat rapid pentru că suferea de probleme cardiace, obezitate și diabet. El era internat la Terapie intensivă.

Nelu Stoian femeie
Andreea a fost prietenă apropiată cu Nelu Stoian

Printre mesajele de condoleanțe de pe paginile de socializare, atrage atenția acela al unei prietene apropiate a lui Nelu Stoian, Andreea.

„R.I.P. mi-ai scris si acum ....Nelutu Salam,( fratele lui Florin Salam) nu pot sa cred asa ceva fratiorul meu, nu se poate ,mult prea devreme ...fara cuvinte ...Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris aceasta.

Citeste si: Sora lui Florin Salam e dărâmată după ce fratele ei e internat de mai bine de o lună la terapie intensivă, infectat cu coronavirus: “Sfânta Fecioară Maria este singura noastră speranță. Adu-l viu acasă lângă noi”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Minune a fost chemat la vila lui Emi Pian să filmeze un videoclip! Manelistul i-a dedicat o odă interlopului ucis! VIDEO

Citeste si: Ultimele imagini cu fratele lui Florin Salam înainte să fie internat în spital! Nelu era de nerecunoscut FOTO

Nelu Stoian
Din convorbiri, reiese că Nelu Stoian asculta muzică pe patul de spital

Fratele lui Florin Salam s-a conversat pe whatsapp

Andreea a postat și câteva convorbiri pe whatsapp pe care le-a avut cu Nelu Stoian. La un moment dat, pe 14 septembrie, acesta i-a scris Andreei, după de i-a trimis o melodie cântată de un lăutar, David din Dubai: „Sarut-mana, Andreea.

Ascultă asta. S-a terminat, să mor..Ce bine cântă băiatul ăsta”.

"Să mor de nu îmi place foarte mult. Adică, știi, poți să bei ceva după ea când asculți", i-a mai scris fratele lui Salam prietenei sale. La final, aceasta l-a întrebat: „Te pup frățioru meu! Cum te mai simți?”. Andreea nu a explicat dacă fratele lui Florin Salam i-a răspuns la această întrebare.

Nelu Stoian
Andreea a postat convorbirile pe whatsapp cu Nelu Stoian

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si