Joi, 22 februarie la Judecătoria Mangalia trebuia să înceapă procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis pe data de 19 august 2023 doi tineri în stațiunea constănțeană 2 Mai.

Tatăl lui Sebi, lacrimi amare în fața judecătoriei din Mangalia

Deși Vlad Pascu trebuia să se prezinte prin videoconferință la discuții la ora 12.30, totul s-a amânat pentru 14 martie, deoarece în aceeași zi tânărul trebuia să fie la Poarta Albă, acolo unde a cerut să fie arestat la domiciliu, pentru a-și putea continua studiile.

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a făcut ieri o greșeală, care acum o va costa scump, deoarece ea va fi cercetată de Inspecţia Judiciară. Totodată, s-a cerut și demiterea ei din funcție.

Mai exact, atunci când i-a legitimat pe cei prezenți în sala de judecată, ea ar fi întrebat pe tatăl băiatului care a murit în accident dacă fiul său e prezent și el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Părinții lui Sebi au încremenit la auzul unei astfel de întrebări, iar la ieșirea din sala de judecată tatăl său a izbucnit în lacrimi.

Acum, aceștia se gândesc la strămutarea dosarului.

”A început ședința și ne-a luat pe fiecare și ne-a întrebat cine suntem, iar mai apoi a întrebat și dacă domnul Andrei Sebastian este în sală.
Toată lumea a făcut-o cu ou și cu oțet. Ce poți să-i spui unui om care te întreabă dacă copilul tău decedat este în sală. Mai apoi și-a cerut iertare.

Procesul s-a mutat pe 14 martie. A venit avocatul lui, iar apoi când a început ședința la 12 jumate a plecat pentru că spus ca intră în greva, o chestie de genul, o tâmpenie”, a spus tatăl lui Sebi în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Judecătoare Mangalia cercetată

Ea este judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Judecătoare Mangalia cercetată

Ei sunt cei doi tineri uciși de Vlad Pascu la 2 Mai.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV! “Judecatoarea a întrebat dacă fiul meu mort e în sală”. Tatăl lui Sebi, tânărul decedat în accidentul provocat de Vlad pascu, pus în cea mai grea situație la proces

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Așadar, acum Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu faţă de judecătorul desemnat să soluţioneze dosarul privind accidentul din data de 19.08.2023.

”Sesizarea din oficiu vizează respectarea obligaţiei de studiere a dosarelor anterior şedinţei de judecată (inclusiv din perspectiva prezenţei în instituţie a judecătorului anterior acestei date), maniera de gestionare a dosarelor şi şedinţelor de judecată, comportamentul judecătorului în şedinţele de judecată, în principal cu referire la şedinţa de judecată din data de 22.02.2024, precum şi existenţa unor eventuale situaţii de incompatibilitate în legătură cu dosarul menţionat", se arată într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si