Deși a intrat cu doar o săptămână mai devreme în emisiunea de la Kanal D, Alicia a recunoscut că nu s-a putut adapta în casa "Puterea Dragostei" .  

"Nu consider că locul meu e aici, nu pot să fac față la așa ceva. Nu am nimic cu oamenii de aici, doar că nu mă pot integra. M-am înțeles bine cu fetele, am interacționat cu toate, nu am nicio problemă cu niciuna dintre ele",

a spus Alicia înainte de a primi sentința plecării acasă.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” a trecut peste Jitaru. Cu cine s-a afișat șatena de sărbători

Alicia, prima concurentă eliminată din casa "Puterea Dragostei" în 2022

Alicia și cu Răzvan au fost în pericol de eliminare, cei doi fiind nominalizați de restul concurenților. După ce Radu a primit premiul săptămânii și a devenit liderul casei băieților, a fost clar că eliminarea o vizează pe Alicia.

Citeste si: Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Andra Volos își va face operație de liposucție în Turcia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Întrebată de moderatoarea Cristina Mihaela dacă va păstra legătura cu cineva din casă, Alicia a spus că da. "Nu consider eu că mă simt ok aici. Sigur, păstrăm legătura, de ce nu? O să vorbim", a răspuns ea. 

"A fost o experiență plăcută. Îmi pare rău că nu m-am putut integra", a mai spus concurenta înainte de finalul galei de duminică seara.

"A fost o experiență plăcută. Îmi pare rău că nu m-am putut integra", a spus Alicia înainte de finalul galei de duminică seara.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si