Soția unui politician din Argeș a fost găsită moartă în casă, joi dimineață în jurul orei 10. Este vorba mai exact despre Ioana Laura, soția primarului din localitatea Boțești, Nicolae Mihai Bunda. Anchetatorii au deschis în acest moment un dosar penal în acest caz, potrivit informațiilor Antena 3 CNN.

Oamenii legii cred că ar fi vorba despre un suicid

Din păcate, medicii nu au putut să o salveze, așadar au constatat decesul acesteia.

”În ziua de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită spânzurată”, au anunțat autoritățile.

Primarul Nicolae Bunda alături de soția sa.

[Sursa foto: Facebook]

Nu se știe până în acest moment care ar fi fost motivul pentru care femeia de 33 de ani ar fi recurs la gestul teribil, însă în fotografii aceasta părea să fie mereu zâmbitoare și fericită.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, omul de afaceri Adrian Kreiner? Rezultatele autopsiei

Laura ar fi avut probleme cu depresia

Femeia era singură acasă în momentul incidentului. Momentan, se crede că ar fi vorba despre un suicid, însă se fac cercetări în acest caz. Ioana Laura a lăsat în urmă trei băieți, dar și o familie care o iubea.

Ea este Ioana Bunda, femeia găsită spânzurată în casă.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Magdalena încă își caută mama dispărută acum 45 de ani. Povestea emoționantă a fiicei care vrea să afle adevărul: "Într-o zi m-am întors de la școală și nu am mai găsit-o acasă"

În trecut, femeia lucrase la o bancă, iar în prezent urma cursuri de coafor. Totodată, potrivit Ancheta Online aceasta s-ar fi confruntat în ultima perioadă cu stări de depresie. Chiar cu o zi în urmă, femeia le-ar fi urat soțului său și unuia dintre băieți, la mulți ani cu ocazia zilei de Sfântul Mihail și Gavril.

Pe pagina de Facebook deja au început să curgă mesajele de condoleanțe de la prieteni, rude și cei apropiați Laurei Ioana Bunda.

”Dumnezeu sa te ierte suflet bun! De ce ai făcut acest gest? Ai lăsat 3 copilași singuri!”, a scris o femeie. ”Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”, a mai scris o altă cunoștință a femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si