Close sidebar
Close sidebar

Cine era bărbatul găsit fără viață, în urma accidentului feroviar din Cluj-Napoca? Acesta avea doar 40 de ani

Vineri noapte, viața unui polițist local, în vârstă de 40 de ani, a încetat în urma unui accident feroviar la ieșirea din staţia CFR Cluj-Napoca.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat, după ce a fost accidentat de un tren, la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 22:30 de incident.

Cine era bărbatul găsit fără viață, în urma accidentului feroviar din Cluj-Napoca? Acesta avea doar 40 de ani

[Sursa foto: PixaBay]

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren. 

O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat”, transmit cei de la IPJ Cluj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Circulația trenurilor între Cluj-Napoca și Oradea va fi restricționată aproape în totalitate, începând cu 1 ianuarie 2024

Circulația feroviară a fost restricționată

Cercetările sunt continuate de autorități, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Citește și: VIDEO- Mecanic de locomotivă, prins drogat la serviciu în Galați. Alți doi angajați au refuzat testarea

În urma evenimentului, circulația feroviară pe firul 1 a fost restricționată, pe durata în care au fost efectuate cercetări la fața locului.

Cine era bărbatul găsit fără viață, în urma accidentului feroviar din Cluj-Napoca? Acesta avea doar 40 de ani

[Sursa foto: PixaBay]

Cine este bărbatul decedat, identificat de polițiști?

Persoana decedată a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un polițist local, cunoscut drept un profesionist la locul de muncă, dar și un om discret.

Destinul său a fost curmat în urma accidentului feroviar. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții sale.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citește și: Doi copii s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un tren. Unul dintre ei are arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI