UPDATE: Fata de 12 ani, ranita grav in accidentul de joi din judetul Bistrita-Nasaud, a murit la spital

Soferita se numea Lavinia Petrut Pop si urma sa implineasca 19 ani chiar luna aceasta.

Tanara isi luase permisul de conducere in luna aprilie si tot atunci parintii ei ii cumparasera o masina din Germania.

Alaturi de Lavinia, in masina se mai aflau sora sa, Daria, de 14 ani, Cosmina, de 12 ani, fratele Darius, de 20 de ani, si verisorul Rafael Manta, de 19 ani, care tocmai terminase clasa a 12-a la Liceul Sportiv.

In mometul producerii accidentului, cei cinci tineri care se aflau in masina, mergeau sa isi viziteze bunica din Negrilesti, scrie bistriteanul.ro.

Soferita, care avea permis de mai putin de o luna, a trecut dupa o alta masina si s-a bazat pe faptul ca soferul auto din fata ei s-a asigurat. Aceasta a fost insa surprinsa de tren, pe care nici nu prea avea cum sa-l observe din cauza vegetatiei mari de langa calea ferata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cand a auzit ce s-a intamplat cu copiii ei, mama acestor a lesinat.

Singura supravietuitoare, fetita de 12 ani, a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Targu Mures, unde urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Crina Sirb, a declarat, joi seara, pentru News.ro, ca in accident si-au pierdut viata soferita, in varsta de 19 ani, doi tineri de 19 si 20 de ani si o adolescenta de 14 ani.

Fata aflata in stare grava are 12 ani, a precizat Sirb.

Conform sursei citate, masina in care se aflau cei cinci tineri a fost lovita, in localitatea Viisoara, de un tren Regio, care circula intre Bistrita si Sarmasel. In urma accidentului, circulatia trenurilor in zona a fost blocata aproximativ o ora si jumatate.

Din primele informatii a reiesit ca soferita, care avea permis de conducere de putin timp, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu indicatorul "Stop" si "crucea Sfantului Andrei".

La locul accidentului au intervenit o autospeciala de descarcerare, doua ambulante SMURD si patru autosanitare ale Serviciului Judetean de Ambulanta. De asemenea, a fost solicitat si un elicopter SMURD.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si