Hatice Aslan, una dintre cele mai iubite actrițe ale Turciei, este cea care da viață personajului Ülfet, o femeie aflată la mijlocul vieții, purtând în suflet nostalgia propriei tinereți și resentimente față de deciziile propriei sale familii. O față frumoasă și fermecătoare în tinerețe, Ülfet visa la o viață bună, alături de un soț înstărit.

Însă, familia să a decis să îi aranjeze un mariaj, fără a ține cont de ce își dorea tânăra; partener de viață îi devine  Rüstem, (interpretat de Serhat Ozcan).

Visul ei la o viață mai bună s-a spulberat astfel, iar Ulfet a devenit o femeie manipulatoare și oportunistă. Pe fiicele sale, Zümrüt și Meliha, le folosește ca pe un colac de salvare din sărăcia care o înconjoară, repetând astfel greșeala propriilor părinți.

Citește și: Astăzi, de la ora 20:00, în serialul „Promsiunea”, doar la Kanal D! O nouă șansă pentru Zümrüt

“Ulfet are sufletul schimonosit și este un exemplu despre cum le poți face rău propriilor tăi copii, repetând greșelile propriilor părinți ”, a spus actrița despre partitura complexă pe care o interpretează în serial.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cine este actrița care o interpretează pe Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D?

Hatice Aslan în rolul lui Ulfet

Cine este Hatice Aslan, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia?

Povestea actriței Hatice Aslan a început acum 61 de ani într-un mic orășel din Turcia, Sivas. A fost al șaselea copil al unei familii cu nouă copii, însă a crescut înconjurată de iubire din partea ambilor părinți.

"Părinții ne-au educat și ne-au crescut înconjurați de iubire.  Am moștenit onestitatea de la tatăl meu și generozitatea de la mama.

Amândoi erau oameni foarte buni", rememorează actrița, despre propria-i copilărie.

Citește și: VIDEO- Terapie prin artă! La 94 de ani, o bătrână din Australia și-a transformat pasiunea pentru pictură în meserie

A început să lucreze la Teatrul de Stat din Ankara imediat după absolvirea facultății de Teatru, în 1983.  Scena rămâne prima mare iubire a actriței. Are în palmares zeci de roluri în piese de succes, seriale sau filme de lung metraj.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

S-a căsătorit prima dată la 19 ani, și așa a venit pe lume unicul fiu al actriței, Ekin, care i-a moștenit talentul. Hatice Aslan a mai dat o șansă iubirii, recăsătorindu-se a doua oară cu pictorul Renan Kaleli; căsnicia lor a durat 8 ani.

Serialul Promisiunea, difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D  o aduce în fața publicului pe această actriță valoroasă, într-un rol complex, pe care îl interpretează credibil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si